Goede doel

Het goede doel van de Ronde van de Stelling van Amsterdam is Landschap Noord-Holland. Samen maken we Noord-Holland mooier!
Als je in Noord-Holland woont is de natuur altijd dichtbij. Je vindt onze 96 natuurgebieden in alle uithoeken van de provincie. Van deze Noord-Hollandse natuur kun je altijd genieten en recreëren, alleen of met anderen. Landschap Noord-Holland is ook eigenaar van vijf forten van de Stelling van Amsterdam en de omliggende natuurgebieden.
 
Fiets je mee met de Ronde van de Stelling van Amsterdam? En wil je blijven genieten van deze prachtige natuur waar je langs fietst? Draag dan met jouw sportieve prestatie bij aan de natuur in Noord-Holland. Want Boswachter Jeroen Engelhart weet het al lang. Natuurgebied Aagtendijk is een prachtige natuuroase tussen de forten bij Beverwijk en Heemskerk. Helaas is het gebied slecht toegankelijk voor bezoekers. Om dit gebied open te stellen voor het publiek heeft boswachter Jeroen van Landschap Noord-Holland een nieuwe toegangsbrug nodig.

Steun je ons met een donatie bij je inschrijving? Dan gaat boswachter Jeroen met zijn vrijwilligers aan de slag om deze brug te realiseren. Als dank sturen we je de nieuwe wandelroute langs de liniedijken en natuurgebied Aagtendijk. Zo kun je als eerste bezoeker over de nieuwe brug om natuurgebied Aagtendijk te ontdekken!

Samen maken we Noord-Holland mooier!
Beeld: Dutchphoto