Inschrijven

De 4e editie van de Ronde van de Stelling van Amsterdam vindt plaats op zondag 2 juni 2024. De inschrijving opent in januari 2024.

Tarieven


Early BirdRegulierLate Bird
170 km€ 19,-€ 21,-€ 23,-
120 km€ 17,-€ 19,-€ 21,-
65 km€ 14,-€ 17,-€ 19,-
Leden van de NTFU en Le Champion krijgen € 3,- korting op het inschrijftarief (ook op het Late Bird-tarief). 

Bij de inschrijving is inbegrepen

Een stuurbordje ligt voor je klaar bij de start
Een stempelkaart ligt voor je klaar bij de start
Keuze om wel of geen medaille van duurzaam materiaal te ontvangen
Goede ravitaillering onderweg en bij de finish
Volledig uitgepijlde routes
Routes als GPX-bestand per e-mail
Medische verzorging
Reparatieservice onderweg
Technische begeleiding
Begeleiding door verkeersregelaars

Extra te bestellen

Le Champion lidmaatschap

Meer informatie

Le Champion lidmaatschap

Meer informatie
Verduurzamen
De Ronde van de Stelling van Amsterdam heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Voor de editie van 2023 krijgen deelnemers bij inschrijving de keuze of zij na de finish wel of geen medaille van duurzaam materiaal willen ontvangen. Hecht je weinig waarde aan het ontvangen van een medaille? Kies er dan voor om bij de finish geen medaille te ontvangen, zodat die ook niet geproduceerd hoeft te worden. Het geld dat de organisatie hiermee bespaard, wordt geïnvesteerd in de verduurzaming van het evenement.
Goede doel
De Ronde van de Stelling van Amsterdam brengt de deelnemers door het weidse en groene landschap van Noord-Holland. Omdat de organisatie ook graag iets terugdoet voor de mooie natuur waar doorheen gefietst wordt, is natuurorganisatie Landschap Noord-Holland ook dit jaar het goede doel van het fietsevenement.

Het project dat dit jaar de aandacht krijgt, is de natuuroase rondom Fort aan de Sint Aagtendijk teruggeven aan de vogels. Deze plasdras is door de hoeveelheid aan overjarig riet en de mooie plasdrasoevers het hele jaar door zeer aantrekkelijk voor vogels. Er groeit nu echter zoveel riet in het gebied dat vogels zoals de kluut, rietgors en kleine karekiet er niet meer naar voedsel kunnen zoeken. Boswachter Jeroen Engelhart zal de vrijwillige donaties die deelnemers aan de Ronde van de Stelling van Amsterdam bij hun inschrijving doen gebruiken om het gebied weer veilig en voedselrijk te maken voor vogels.