Inschrijven

Maak op zondag 11 juni 2023 een prachtige toertocht door Noord-Holland. Tijdens een rit van 65, 120 óf 170 km ontdek je (een deel van) de oude verdedigingslinie rondom Amsterdam. Fiets jij deze ontspannen zomerse tocht met ons mee?

Het voordeligere tarief van de reguliere inschrijving geldt t/m maandag 29 mei.

Tarieven


Early BirdRegulierLate Bird
170 km€ 19,-€ 21,-€ 23,-
120 km€ 17,-€ 19,-€ 21,-
65 km€ 14,-€ 17,-€ 19,-
Leden van de NTFU en Le Champion krijgen € 3,- korting op het inschrijftarief (ook op het Late Bird-tarief). 

Bij de inschrijving is inbegrepen

Stuurbordje
Stempelkaart
Keuze om wel of geen medaille van duurzaam materiaal te ontvangen. Het geld dat de organisatie bespaard met de niet bestelde medailles wordt gebruikt om het evenement nog meer te verduurzamen
Goede ravitaillering onderweg en bij de finish
Uitgepijlde routes
Routes als GPX-bestand
Medische verzorging
Reparatieservice
Technische begeleiding
Begeleiding door verkeersregelaars

Extra te bestellen

Le Champion lidmaatschap

Meer informatie

Le Champion lidmaatschap

Meer informatie
Verduurzamen
De Ronde van de Stelling van Amsterdam heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Voor de editie van 2023 krijgen deelnemers bij inschrijving de keuze of zij na de finish wel of geen medaille van duurzaam materiaal willen ontvangen. Hecht je weinig waarde aan het ontvangen van een medaille? Kies er dan voor om bij de finish geen medaille te ontvangen, zodat die ook niet geproduceerd hoeft te worden. Het geld dat de organisatie hiermee bespaard, wordt geïnvesteerd in de verduurzaming van het evenement.
Goede doel
De Ronde van de Stelling van Amsterdam brengt de deelnemers door het weidse en groene landschap van Noord-Holland. Omdat de organisatie ook graag iets terugdoet voor de mooie natuur waar doorheen gefietst wordt, is natuurorganisatie Landschap Noord-Holland ook dit jaar het goede doel van het fietsevenement.

Het project dat dit jaar de aandacht krijgt, is de natuuroase rondom Fort aan de Sint Aagtendijk teruggeven aan de vogels. Deze plasdras is door de hoeveelheid aan overjarig riet en de mooie plasdrasoevers het hele jaar door zeer aantrekkelijk voor vogels. Er groeit nu echter zoveel riet in het gebied dat vogels zoals de kluut, rietgors en kleine karekiet er niet meer naar voedsel kunnen zoeken. Boswachter Jeroen Engelhart zal de vrijwillige donaties die deelnemers aan de Ronde van de Stelling van Amsterdam bij hun inschrijving doen gebruiken om het gebied weer veilig en voedselrijk te maken voor vogels.