Veelgestelde vragen

Wij doen er alles aan dat jij volop kunt genieten. Zowel van de voorpret als tijdens de Ronde van de Stelling van Amsterdam zelf! Heb je een vraag over de Ronde van de Stelling van Amsterdam en kun je het antwoord niet op onze website terug vinden? Dan helpen wij uiteraard graag om jouw vraag te beantwoorden. 

Inschrijving 2021

Wat zijn de inschrijfkosten?
De tarieven vind je hier. Er geldt een limiet van 1.500 deelnemers.
 
Let op: er is geen inschrijving mogelijk op zondag 22 augustus.
Hoe kan ik inschrijven?
 1. Ga naar de website
 2. Kies voor Inschrijven 
 3. Doorloop alle stappen van het inschrijfformulier
 4. Zodra je bent ingeschreven, ontvang je per e-mail een bevestiging van jouw inschrijving. Via de link Open dashboard kun je jouw inschrijving beheren.
Tot wanneer kan ik inschrijven?
De inschrijving is geopend van maandag 31 mei 2021 t/m vrijdag 9 augustus 2021.
Ik heb me ingeschreven voor de Ronde van de Stelling van Amsterdam, wat nu?
In de week voor het evenement ontvang je uitgebreide informatie over jouw deelname per e-mail.
 
Let op! Het is mogelijk dat de nieuwsbrief met informatie in jouw spam-box of ongewenste e-mail terecht komt. Controleer daarom ook jouw spam-box of ongewenste e-mail.
Ik sta al ingeschreven maar wil nog een wielershirt bijbestellen, kan dat?
Dat is zeker mogelijk! Je kunt inloggen in jouw persoonlijke dashboard door op het poppetje te klikken in de menubalk op de website. In het dashboard klik je op de balk Extra’s bijbestellen. Kies voor het onderdeel Extra’s en rond de bestelling af door alle stappen verder door te lopen.
Hoe ontvang ik mijn bestelde wielershirt?
Jouw wielershirt ontvang je uiterlijk donderdag voor het evenement met de post. 
Wat zijn de startlocaties?
De startlocaties en de starttijden vind je hier.
 
Starten is alleen mogelijk tussen de aangegeven tijden.
 
Je kunt finishen tot 17.00 uur.
Hoe kan ik de startlocaties bereiken?
Lees hier meer over de bereikbaarheid.
Wanneer ontvang ik mijn stuurbordje?
Uiterlijk vrijdag 19 augustus ontvang jij jouw stuurbordje bij jou thuis op de deurmat.

Heb jij je ingeschreven via de Late Bird inschrijving? Neem dan je bevestigingsmail mee naar de Helpdesk van Le Champion. Dan ontvang jij daar van ons jouw stuurbordje.
 
Lees hier meer over het stuurbordje.
Ik heb geen stuurbordje ontvangen, wat nu?
Heb jij nog geen stuurbordje ontvangen op de dag van het evenement? Geen paniek. Kom dan ruim voor de start met je bevestigingsmail naar de Helpdesk van Le Champion. Dan ontvang jij van ons een reserve stuurbordje.
 
Let op! De stuurbordjes worden besteld en verstuurd in verschillende series. Het kan zijn dat jouw vriend of buurvrouw het stuurbordje al binnen heeft en jij nog niet.
Ik heb een Late Bird ticket gekocht voor de Ronde van de Stelling van Amsterdam, wat nu?
Je dient jouw startbewijs ruim voor de start op te halen bij de Helpdesk aan de start in Uithoorn (Randhoornweg 90 1422 NE Uithoorn). In de week voorafgaand aan het evenement ontvang je uitgebreide informatie over jouw deelname per e-mail. Let op! Het is mogelijk dat de nieuwsbrief met informatie in jouw spam-box of ongewenste e-mail terecht komt. Controleer daarom ook jouw spam-box of ongewenste e-mail.
Waar vind ik de Helpdesk?
De Helpdesk vind je zowel op de startlocatie in Uithoorn als in Uitgeest.
Ik wil eerder/later starten, mag dat?
Je kan alleen op de aangegeven starttijden starten.
 
In verband met de huidige maatregelen starten we met tijdsloten. Dit zorgt voor voldoende spreiding bij de start, op de route, bij de verzorgingsposten en bij de finish.
 
Indien je met iemand wilt fietsen die op een ander tijdstip start, spreek dan verderop op de route met elkaar af om opstoppingen te voorkomen.
Ik wil mijn afstand wijzigen, kan dat?
Je kan voor de start van het evenement kiezen voor een kortere afstand. Je kunt je ontvangen stuurbordje omruilen bij de Helpdesk voor een stuurbordje van de gewenste kortere afstand. Je krijgt geen restitutie van het inschrijfgeld. Let op! Een langere afstand is dus niet mogelijk!
Kan ik mijn inschrijving annuleren?
Als je lid bent van Le Champion kun je t/m 10 juli annuleren. Klik hier om je annulering aan ons door te geven. Vermeld hierbij je lidnummer, het betreffende evenement en je registratienummer.
 
Ben je geen lid van Le Champion, dan kan je jouw inschrijving niet annuleren. Je ontvangt het betaalde inschrijfgeld en geld voor andere extra’s niet terug. Ook kan de inschrijving niet worden meegenomen naar volgend jaar.
We adviseren je in dit geval om je inschrijving over te dragen of te verkopen aan een andere fietser. Dit kan via de vraag- en aanbodpagina op de website. Deze komt online wanneer de inschrijving is gesloten.
Hoe kan ik mijn inschrijving overdragen aan iemand anders?
Heb je iemand gevonden die jouw stuurbordje wil overnemen of die juist voor jou een stuurbordje in de aanbieding heeft? Dan kun je tot vrijdag 19 augustus 11.59 uur het stuurbordje op een andere naam zetten.
 
Overdragen kan via jouw persoonlijke dashboard in Atleta. Je kunt inloggen in jouw persoonlijke dashboard door op het poppetje te klikken in de menubalk op de website. In het dashboard klik je op jouw Ticket. Vul bij Toewijzen het e-mailadres in van de persoon aan wie je jouw aankoop en/of startbewijs wilt toewijzen. De nieuwe deelnemer ontvangt een e-mail om de overdracht te voltooien.
 
De overdracht is voor eigen risico.
Wat zijn de coronamaatregelen?
Voor een veilig en verantwoord evenement hebben wij een aantal maatregelingen die gelden tijdens de Ronde van de Stelling van Amsterdam:
 • Was/ontsmet regelmatig je handen;
 • Schud geen handen;
 • Houdt 1,5 meter afstand van anderen;
 • Blijf thuis bij klachten en laat je direct testen;
 • Volg de aanwijzingen van de organisatie op;
 • Hoest of nies in je elleboog;
 • Draag een mondkapje op plekken waar dat moet (denk aan een toiletbezoek bij een restaurant);
 • Kom niet eerder/later dan je aangegeven starttijd.

Contact opnemen

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons dan direct een bericht. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om jouw vraag te beantwoorden.