Wieleroutfit

In samenwerking met onze nieuwe partner Bioracer bieden wij jou deze editie een unieke extra: hét Ronde van de Stelling van Amsterdam wielershirt! Bestel het wielershirt  bij jouw inschrijving en fiets geheel in stijl langs de forten. Het shirt is beschikbaar als herenmodel (recht model) voor € 50,50 (incl. verzendkosten) in de maten XS t/m XXL. Voor de heren is er ook een bibshort wielerbroek beschikbaar voor € 80,- (incl. verzendkosten) in de maten XS t/m XXL. Om in te spelen op de wensen van het groeiend aantal dames dat meedoet aan de Ronde van de Stelling van Amsterdam is het nu ook mogelijk om het Bioracer wielershirt in damesmaten te bestellen. Gebruik hiervoor de goed de maattabellen, want het is niet mogelijk om de kleding te ruilen.

Goed om te weten: je hebt t/m 12 juni 2022 de tijd om de wieleroutfit (bij) te bestellen.

Het wielershirt is ontworpen voor comfort de hele dag door, maar biedt tevens een aerodynamisch voordeel. Het shirt is gemaakt van een polyestermengsel van hoge kwaliteit, met stretch in 4 richtingen, en past zich aan de vorm van je lichaam aan.

De lange aerodynamische mouwen reiken tot net voor het uiteinde van de biceps. Dit maakt de overgang van materiaal en huid vloeiend en verbetert de aerodynamica. De ritsen hebben een geïntegreerd flip-lock systeem. Omhoog wippen om de rits te openen of te sluiten, naar beneden wippen om in de positie te blokkeren. Het wielershirt heeft standaard 3 gemakkelijk te bereiken achterzakken. Perfect om alle dingen die je op die lange ritten nodig hebt in op te bergen.

Maattabel herenMaattabel dames
Wielershirt voorkant
Wielershirt achterkant
Wielershirt mannen
Damesshirt voorkant