Sponsors stellen zich voor

Provincie Noord-Holland

De provincie sponsort evenementen, zoals Bevrijdingspop Haarlem, het Dam-tot-Dam weekend en de Ronde om Texel. Dat doen we omdat evenementen belangrijk zijn voor de regionale economie en sociale cohesie. Door sponsoring van de Ronde van de Stelling van Amsterdam geven we bovendien meer aandacht aan dit bijzondere erfgoed in de provincie. De Stelling van Amsterdam en de Nieuwe Hollandse Waterlinie vormen sinds 2021 samen UNESCO Werelderfgoed de Hollandse Waterlinies. Een open landschap vol ingenieuze waterwerken en stoere forten, dat ooit onder water gezet kon worden om Nederland te verdedigen tegen de vijand. Je kunt in enkele forten eten, drinken of slapen.

Bioracer

We zijn een van de weinige producenten van wielermateriaal die nog steeds de volledige controle uitoefent over het productieproces. Uw wieleruitrusting wordt gemaakt uit enkel de beste Europese materialen om comfort en duurzaamheid te garanderen. Al onze actieve kleding is uitgerust met YKK-ritsen met een 'vergendelfunctie', slechts een voorbeeld van onze toewijding aan het leveren van kwaliteit aan jou en je wielerteam.

Wielerkleding kan custom aangepast worden maar we bieden ook een uitgebreide matentabel (XXS tot SSL) om je de perfecte pasvorm te garanderen.

Bicycling

Bicycling is een fietsplatform dat de mens op de fiets centraal stelt. Met bijzondere verhalen van gewone mensen. En met exclusieve reportages over bijzondere mensen. In Nederland, maar ook aan de andere kant van de wereld. In het magazine en online. Bicycling schrijft over voeding. Over de laatste trends. Over body & mind. En test natuurlijk fietsen. Met diepgang. En met humor. Bicycling is het grootste fietsplatform van de wereld. Bicycling verbindt miljoenen mensen voor wie fietsen het middelpunt is van hun energieke en avontuurlijke leven.

We are U-Sport

Ontdek de kracht van U-Sport tijdens je volgende wielertocht! U-Sport, een toonaangevend merk in de sportindustrie, biedt een uniek assortiment aan producten die elke fietser ondersteunen in de voorbereiding, prestatie en herstel. Ons doel? Jou als fietser in staat stellen om comfortabel te trainen, je prestaties te verbeteren en volop te genieten van elke rit. Met een scherp oog voor de behoeften van sporters staat ons R&D-team garant voor hoogwaardige producten die je vindt in onze webshop en bij meer dan 150 fietswinkels verspreid over Nederland en België. 
  
Van essentiële sportvoeding die je energie geeft voor elke kilometer tot geavanceerd fietsonderhoudsmateriaal dat je racefiets in topconditie houdt; U-Sport heeft alles wat je nodig hebt om een topprestatie neer te zetten. Ontdek de producten van U-Sport en ga voor de ultieme fietservaring! 
  
WE CARE U SPORT. 

U-Sport

Energie voor onderweg

De oorsprong van Snelle Jelle ligt op Friese bodem bij koekfabrikant Ketellapper, waar eind jaren negentig werd begonnen met kruidkoek in ‘meeneemverpakkingen’. In 2002 werd Snelle Jelle geboren; het krachtige tussendoortje, handig voor onderweg, op het werk of op school. Voor elk moment van de dag wanneer jij net dat extra beetje energie nodig hebt. Want Snelle Jelle gelooft erin dat wanneer je je focust op wat er mogelijk is, dat je nog meer kunt dan jezelf denkt. Dit wordt mogelijk door de voedzame rogge met de karakteristieke mix van kruiden. Zo kun je echt blijven gááááán. 

Snelle Jelle

UWTC Uithoorn

Bij wielersportvereniging UWTC worden 250 leden getraind en opgeleid voor wielren-, BMX en cyclocrosswedstrijden. Voor leden zonder wedstrijdaspiratie verzorgt de vereniging het toerijden en een programma 'veelzijdig bewegen voor ouderen' onder de naam OldStarsCycling. Daarnaast beschikt UWTC over een gesloten wielerparcours, BMX baan en crossterrein en zorgt zij voor exploitatie en bezetting van het clubgebouw. In de kantine zijn naast zadelpijnsnacks vooral gezonde voeding en drankjes verkrijgbaar.

Als initiator van Het Rondje Stelling in 2012 zet UWTC zich graag in voor de totstandkoming van de Ronde van de Stelling van Amsterdam. Wij stellen het complex in Uithoorn graag open voor deelnemers aan deze vernieuwde toertocht.