Sponsors stellen zich voor

Bioracer

We zijn een van de weinige producenten van wielermateriaal die nog steeds de volledige controle uitoefent over het productieproces. Uw wieleruitrusting wordt gemaakt uit enkel de beste Europese materialen om comfort en duurzaamheid te garanderen. Al onze actieve kleding is uitgerust met YKK-ritsen met een 'vergendelfunctie', slechts een voorbeeld van onze toewijding aan het leveren van kwaliteit aan jou en je wielerteam.

Wielerkleding kan custom aangepast worden maar we bieden ook een uitgebreide matentabel (XXS tot SSL) om je de perfecte pasvorm te garanderen.

Onze verschillende stoffen zijn thermisch, windproof, ademend, en/of UV-blokkerend, en aldus geschikt voor vele weerextremen. Met ons brede assortiment in sportkleding voor wielrennen, mountainbike, lopen, triatlon, BMX, skaten, enz., kan je zeker vinden wat past bij je atletische behoeften voor elk seizoen!
Toeractief

Toeractief betekent elke keer weer genieten van hét wandel- en fietsmagazine van Nederland. Met zeven keer per jaar informatie over natuur en cultuur, én unieke wandel- en fietsroutes in Nederland.

Iedere editie verrast Toeractief met nieuwe, unieke routes. En wat Toeractief extra uniek maakt, is dat jij als lezer door de sfeerverhalen met uitgebreide fotoreportages kennismaakt met de geschiedenis, achtergrond en flora en fauna langs de routes. Daarnaast word je door het magazine op de hoogte gehouden van de nieuwste trends en gadgets op wandel- en fietsgebied.UWTC Uithoorn

Bij wielersportvereniging UWTC worden 250 leden getraind en opgeleid voor wielren-, BMX en cyclocrosswedstrijden. Voor leden zonder wedstrijdaspiratie verzorgt de vereniging het toerijden en een programma 'veelzijdig bewegen voor ouderen' onder de naam OldStarsCycling. Daarnaast beschikt UWTC over een gesloten wielerparcours, BMX baan en crossterrein en zorgt zij voor exploitatie en bezetting van het clubgebouw. In de kantine zijn naast zadelpijnsnacks vooral gezonde voeding en drankjes verkrijgbaar.

Als initiator van Het Rondje Stelling in 2012 zet UWTC zich graag in voor de totstandkoming van de Ronde van de Stelling van Amsterdam. Wij stellen het complex in Uithoorn graag open voor deelnemers aan deze vernieuwde toertocht.RTC Hoofddorp

RTC Hoofddorp is een gezellige actieve vereniging met enthousiaste fietsers die ervan houden om in groepsverband toertochten te rijden. Onze groepen zijn opgedeeld in verschillende snelheden en afstanden waardoor er voor iedereen een passende groep te vinden is. Vrouwen kunnen ook aansluiten bij een aparte vrouwenploeg. Van maart tot en met oktober fietsen we elke zondag vanuit ons clubhuis samen een tocht waarbij we keus hebben uit zo'n 200 voorgereden routes naar alle windstreken. Onderweg maken we tijd voor een koffiestop. Verder organiseren we samen Clinics, de Avondfiets4daagse, een Fiets2daagse en speciale clubritten.