Sponsors stellen zich voor

Provincie Noord-Holland

De provincie sponsort evenementen, zoals Bevrijdingspop Haarlem, het Dam-tot-Dam weekend en de Ronde om Texel. Dat doen we omdat evenementen belangrijk zijn voor de regionale economie en sociale cohesie. Door sponsoring van de Ronde van de Stelling van Amsterdam geven we bovendien meer aandacht aan dit bijzondere erfgoed in de provincie. De Stelling van Amsterdam en de Nieuwe Hollandse Waterlinie vormen sinds 2021 samen UNESCO Werelderfgoed de Hollandse Waterlinies. Een open landschap vol ingenieuze waterwerken en stoere forten, dat ooit onder water gezet kon worden om Nederland te verdedigen tegen de vijand. Je kunt in enkele forten eten, drinken of slapen.

Bioracer

We zijn een van de weinige producenten van wielermateriaal die nog steeds de volledige controle uitoefent over het productieproces. Uw wieleruitrusting wordt gemaakt uit enkel de beste Europese materialen om comfort en duurzaamheid te garanderen. Al onze actieve kleding is uitgerust met YKK-ritsen met een 'vergendelfunctie', slechts een voorbeeld van onze toewijding aan het leveren van kwaliteit aan jou en je wielerteam.

Wielerkleding kan custom aangepast worden maar we bieden ook een uitgebreide matentabel (XXS tot SSL) om je de perfecte pasvorm te garanderen.

Onze verschillende stoffen zijn thermisch, windproof, ademend, en/of UV-blokkerend, en aldus geschikt voor vele weerextremen. Met ons brede assortiment in sportkleding voor wielrennen, mountainbike, lopen, triatlon, BMX, skaten, enz., kan je zeker vinden wat past bij je atletische behoeften voor elk seizoen!
Toeractief

Toeractief betekent elke keer weer genieten van hét wandel- en fietsmagazine van Nederland. Met zeven keer per jaar informatie over natuur en cultuur, én unieke wandel- en fietsroutes in Nederland.

Iedere editie verrast Toeractief met nieuwe, unieke routes. En wat Toeractief extra uniek maakt, is dat jij als lezer door de sfeerverhalen met uitgebreide fotoreportages kennismaakt met de geschiedenis, achtergrond en flora en fauna langs de routes. Daarnaast word je door het magazine op de hoogte gehouden van de nieuwste trends en gadgets op wandel- en fietsgebied.Holland boven Amsterdam

Het echte Holland beleef je in Holland boven Amsterdam. Ontdek het grootste aaneengesloten bloembollengebied van Nederland en de 52 kilometer lange kust. Fiets over de maar liefst 1450 kilometer aan fietspaden en kom onderweg vele molens en stolpboerderijen tegen. Bezoek het UNESCO Werelderfgoed de Waddenzee of voel de Gouden Eeuw in de historische vestingsteden Hoorn, Medemblik en Enkhuizen.

Holland boven Amsterdam

UWTC Uithoorn

Bij wielersportvereniging UWTC worden 250 leden getraind en opgeleid voor wielren-, BMX en cyclocrosswedstrijden. Voor leden zonder wedstrijdaspiratie verzorgt de vereniging het toerijden en een programma 'veelzijdig bewegen voor ouderen' onder de naam OldStarsCycling. Daarnaast beschikt UWTC over een gesloten wielerparcours, BMX baan en crossterrein en zorgt zij voor exploitatie en bezetting van het clubgebouw. In de kantine zijn naast zadelpijnsnacks vooral gezonde voeding en drankjes verkrijgbaar.

Als initiator van Het Rondje Stelling in 2012 zet UWTC zich graag in voor de totstandkoming van de Ronde van de Stelling van Amsterdam. Wij stellen het complex in Uithoorn graag open voor deelnemers aan deze vernieuwde toertocht.PowerBar

NutriSense levert hoogwaardige sportvoeding. Sinds het jaar 2000 is NutriSense exclusief distributeur van het sportvoedingsmerk PowerBar. Daarnaast is het merk QWIN binnen NutriSense hét Nederlandse supplementenmerk voor iedere sporter. PowerBar is inmiddels uitgegroeid tot het bekendste sportvoedingsmerk op het gebied van topsport, duursport, teamsport en recreatieve sport. Tijdens de Ronde van de Stelling van Amsterdam wordt langs het parcours PowerBar Isoactive sportdrank aangeboden. Dit is een isotone sportdrank, die snel wordt opgenomen in je bloed.
 
Goed advies ontvangen en sportvoeding aanschaffen?
Bezoek de website om advies in te winnen en sportvoeding te bestellen om voorbereid van start te gaan! RTC Hoofddorp

RTC Hoofddorp is een gezellige actieve vereniging met enthousiaste fietsers die ervan houden om in groepsverband toertochten te rijden. Onze groepen zijn opgedeeld in verschillende snelheden en afstanden waardoor er voor iedereen een passende groep te vinden is. Vrouwen kunnen ook aansluiten bij een aparte vrouwenploeg. Van maart tot en met oktober fietsen we elke zondag vanuit ons clubhuis samen een tocht waarbij we keus hebben uit zo'n 200 voorgereden routes naar alle windstreken. Onderweg maken we tijd voor een koffiestop. Verder organiseren we samen Clinics, de Avondfiets4daagse, een Fiets2daagse en speciale clubritten.