Wielershirt

Wil jij in stijl over de finish komen en iedereen laten zien dat jij erbij was tijdens de Ronde van de Stelling van Amsterdam 2021? Bestel het wielershirt voor slechts € 47,50 bij jouw inschrijving en fiets geheel in stijl langs de Stelling van Amsterdam. Het shirt is beschikbaar als herenmodel (recht model) in de maten XS t/m XXL.

Heb je een shirt besteld? Deze ontvang je uiterlijk donderdag voor het evenement met de post.

Dit shirt is ontworpen voor comfort de hele dag door, maar biedt tevens een aerodynamisch voordeel. Het wielershirt is gemaakt van een polyestermengsel van hoge kwaliteit, met stretch in 4 richtingen, en past zich aan de vorm van je lichaam aan.

De lange aerodynamische mouwen reiken tot net voor het uiteinde van de biceps. Dit maakt de overgang van materiaal en huid vloeiend en verbetert de aerodynamica. De ritsen hebben een geïntegreerd flip-lock systeem. Omhoog wippen om de rits te openen of te sluiten, naar beneden wippen om in de positie te blokkeren. Het wielershirt heeft standaard 3 gemakkelijk te bereiken achterzakken. Perfect om alle dingen die je op die lange ritten nodig hebt in op te bergen.
Let op! Het wielershirt is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Daarna is er geen mogelijkheid meer om het shirt na te bestellen. Ruilen is niet mogelijk. Gebruik dan ook goed de maattabel om de juiste maat te bestellen.